国产自操久久,9999在线观看,日韩中文字幕,中文字幕精品视频在线,5151精品国产人成在线观看,狠狠色综合久久婷婷色天使 ,国产精品一区二区男人吃奶

高二英語句子改寫復(fù)習(xí)題目及答案

時間:2022-05-02 21:03:46 改寫 我要投稿
  • 相關(guān)推薦

高二英語句子改寫復(fù)習(xí)題目及答案

  高二英語復(fù)習(xí)必看:句子改寫

  1. The train is likely to be late.

高二英語句子改寫復(fù)習(xí)題目及答案

  It ______ ______ ______ the train will be late.

  答案:is likely that

  2. It is likely that the typhoon will sweep across the island.

  The typhoon ______ ______ ______ ______ across the island.

  答案:is likely to sweep

  3. I think trying to stop the couple quarrelling will be of no use.

  I think it's ______ ______ ______ to stop the couple quarrelling.

  答案:no use trying

  4. Every time I was in trouble, he had no hesitation in helping me.

  Every time I was in trouble, he came to help me ______ ______.

  答案:without hesitation

  5. He never hesitates to help if I have any problem.

  He always helps me ______ ______ if I have any problem.

  答案:without hesitation

  6. I crossed the street so as not to meet him, but he saw me and came running towards me.

  I crossed the street to ______ ______ him, but he saw me and came running towards me.

  答案:avoid seeing

  7. It seems that the students in that class have all passed the qualified exam.

  All of the students in that class ______ ______ ______ ______ the qualified exam.

  答案:seem to have passed

  8. It seems that the boys of the class are playing football on the playground.

  The boys of the class ______ ______ ______ ______ football on the playground.

  答案:seem to be playing

【高二英語句子改寫復(fù)習(xí)題目及答案】相關(guān)文章:

燈謎題目和答案02-17

鬧元宵猜燈謎題目及答案08-29

駱駝?wù)f明文閱讀題目答案07-22

溝通題目英語作文02-09

環(huán)境題目英語作文02-03

我,高二了為題目的作文02-01

元宵節(jié)的燈謎題題目附答案09-02

英語作文題目01-28

關(guān)于自信題目英語作文01-28

題目為運(yùn)動的小學(xué)英語作文01-28

灌云县| 阿尔山市| 合肥市| 侯马市| 山阳县| 宝山区| 婺源县| 铜山县| 湘西| 葫芦岛市| 西充县| 庆阳市| 图片| 荃湾区| 江口县| 会东县| 鄂伦春自治旗| 获嘉县| 兰西县| 新兴县| 汤原县| 舒兰市| 长垣县| 集贤县| 莫力| 灵台县| 通海县| 施甸县| 恭城| 临洮县| 尉犁县| 准格尔旗| 灵武市| 安徽省| 乌拉特前旗| 四子王旗| 新津县| 大石桥市| 中西区| 和平县| 浏阳市|