国产自操久久,9999在线观看,日韩中文字幕,中文字幕精品视频在线,5151精品国产人成在线观看,狠狠色综合久久婷婷色天使 ,国产精品一区二区男人吃奶

小升初英語練習試題五十二及答案

時間:2021-06-12 11:09:40 試題 我要投稿

小升初英語練習試題五十二及答案推薦

  小升初英語練習試題五十二及答案

小升初英語練習試題五十二及答案推薦

  一、 根據(jù)句意補充單詞,使句子的`意思完整

  1. I will g________from the primary school in several months.

  2. Is the monkey more c________than the elephant?

  3. S________ is the first day of a week in western countries.

  4. The children are p________for the party.

  5. Do you think it is good for a________ to live in the zoo?

  二、閱讀理解

  Mr Robinson worked in Africa. His son was born there. His name was John. One winter Mr and Mrs Robinson went England, and they took John there. John was seven years old then. One day it snowed. The boy went into the garden, and he played in the snow. He said,”Snow is very beautiful, but it is very cold.” Then he said,” What is this? It is a big, round piece of glass. It is beautiful, but it is very cold, too.” But it was not glass. It was ice. It was on a bucket(桶)of water. John said,”Who put this glass here? I am going to take it into the house.” He took the ice to his father and said,” This is a beautiful piece of glass, but it is very cold and wet. It was on a bucket of water in the garden. Mr Robinson smiled and said,”Take it to the kitchen, put it in front of the stove there, and dry it.” The boy took the ice to the kitchen and put it in front of the stove. He dried his hands, because they were very cold and wet, and then he went to the ice again. He looked at it, and then he took it to his father again. He said,” I put this glass in front of the stove, but it does not get drier. It becomes wetter and smaller.”

  1. John didn’t know what the ice was, because____.

  A.he was very foolish B.he was young C.he was born in Africa D.he didn’t go to school

  2. One winter Mr and Mrs Robinson went England with ____.

  A.their son B.a boy of their friends C.their daughter D.one of their friend’s son

  3. One day John found ____ on a bucket of water.

  A.a piece of glass B.a piece of ice C.some snow D.some water

  4. What did Mr Robinson ask John to do?

  A.He asked John to take the ice out. B.He asked John to put the ice in front of the stove.

  C.He asked John not to play with ice. D.He asked John to dry his hands at once.

  5. After John put the ice in front of the stove, he found that it became _____.

  A.dry B.wetter B.bigger C.bigger D.colder

  一、根據(jù)句意補充單詞,使句子的意思完整。

  1.Graduate

  2.Clever

  3.Sunday

  4.Preparing

  5.Animals

  二、閱讀理解

  1. C 解析:本題從第一段可以得出答案,應為John從沒見過雪所以不知道雪是什么。

  2. A 解析:第一句就提到John是他們的孩子,他們把他一起帶到英國。

  3. B 解析:本題從第五行可以得到答案。

  4. B 解析:從第八行Mr Robinson的話中可以推出答案。

  5. B 解析:本題從最后一句可以得出答案。

【小升初英語練習試題五十二及答案】相關文章:

  小升初英語練習試題及答案05-23

小升初英語練習試題及答案推薦05-24

小升初英語練習試題及答案節(jié)選05-24

小升初英語練習試題六及答案04-11

小升初英語練習測試題及答案06-20

小升初英語練習試題九十七及答案05-15

小升初英語練習試題五十六及答案05-23

小升初英語練習的試題03-08

小升初英語練習測試題和答案06-20

天等县| 兰溪市| 渭源县| 星子县| 虎林市| 浮山县| 正安县| 玛纳斯县| 社旗县| 阜康市| 泸州市| 石景山区| 彭阳县| 华坪县| 辽宁省| 黄冈市| 济宁市| 阆中市| 平谷区| 彭州市| 亚东县| 灯塔市| 安丘市| 黔江区| 固原市| 万荣县| 中江县| 太仆寺旗| 连云港市| 巫山县| 新巴尔虎右旗| 板桥市| 盱眙县| 富民县| 司法| 古蔺县| 广东省| 广平县| 呼图壁县| 萝北县| 宁河县|